https://PM12597.polomania.hu

Linkblog

felszopo.blog.hu

ragyulás, csacsulás és persze felszopás

Anyád, Bészand!

2010.08.03. 12:43 | Mr. Fluffer | 4 komment

 Az előzetes várakozásoknak megfelelően kibaszottul jól szórakoztunk az idei évben is Békésszentandráson. A pénteki napon már a tesco-ban is elég jól elmulatgáltunk, de azért a a vízparton ugye mégiscsak jobb a kedv.

Így voltak ezzel a szomszédban portyázó Hurka Gyurkáék is...

 

A Péró is,ét hozta a színvonalat. Egy átlagos rundó 10 fő részére 2025 Ft volt. Azért az not bed. Míg egyesek okádtak a kerítésszaggató péter-pál baracktól,  mások mindenképpen meg akartak verni valakit, legyen az a saját ősrégi barátjuk, addig a többiek gecanagyot diszkóztak odabent...

 

vagy éppen erre...

 

Majd MC Latya feat. Snoop Matya kápráztatta el a nagyérdeműt...

 

Ezután a Snoop Matya Vs. Dre Laca következett

 

Aztán újra hódított az elektronika...

 

 

így azért kicsit másképp szól:

 

Szombaton az ébredés elég fura élményt nyújtott. A reggelinél két féléből lehetett választani. "A" menű: sör-cigi, "B" menű: étel...

Aztán faja kis csobbanás, sör wellness, evezés...

Itt jegyezném meg, hogy elég furán jött ki, hogy pont az a két ember lett kisorsolva a kajakok elhozására, aki éppen aludt... Na aztán meg Tomi új sorsolása... Na mindegy. Kolo meg Pula elhozta a két hajót, nem is akárhogy.

Ebéd fullos, evezés fullos, hangulat fullos...
 

Napestig:
Anyád geci, mindösszesen a taxi volt lehúzás. Itt is sikerült magunkat az anyafölddel egyenlővé tenni. Laci barátunk azt szerette volna, ha a faszán átbuknak. (Bíró László, Bíró Dániel és Bíró Márk...)

Aztán ennek a nagyszerű triumvirátusnak akadt egy kis kalandtúrája a kólakirályokkal, és a világ másik végén lukadtunk ki. Nem voltunk  a helyzet magaslatán. Laca barátommal, meg is vertük egymást...



Vasárnap:

Újabb sörrel teli wellness nap, esti durvulással, és Tomi igyunk meg minden piát ami még itthon van ötletével.


Számomra az egyetlen negatív dolog a hazaút volt. több ízben is. Bszand-Kecskemét vonalon hibátlan út, leszámítva, hogy majdnem összefostam magam. Kecskemét, átszállás, még ezzel sem lett volna gond, ugyanis itt az utazóközönség összetétele kellemesen változott. DE! NEM VOLT ÜLŐHELY!!! "Mekkora kibaszás ez?" Egy darabig bírtam, röhögcséltünk, meg Lacával sms-eztünk, de aztán úgy éreztem, hogy befosok, behányok egyszerre, így leültem a táskámra, és térdbehajtott fejjel imádkoztam, hogy mihamarabb megérkezzünk.




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végülis megérkeztünk... Taxi... Szabadúszó. Elmondom neki az úticélt, azt mondja, 5000!!! Mondom, az egy kicsit sok. Á nem sok az, az ennyi. Hát mondom akkor anyád mellét szopkodjad ötezerré te büdösgáci! Érdekes, hogy a rádiótaxi 1400-ért hatahozott...

 

100 szónak is egy a vége, elképesztően jó volt idén is Bszand, annak ellenére, hogy nem sikerült betartani a low-cost, low-activity részét. Köszönjük Tominak, és mindenkinek!

Sajnálattal vettem tudomásul azt, hogy Peti ("anyád, füred" nevű szerkesztőtársam) betegség miatt nem tudott jönni. Neki mihamarabbi gyógyulást kívánok, és jótanácsként csak annyit, ha talán nem egy hétig buliznál, csak mondjuk max. 2 napig, nem biztos, hogy kéthavonta esnél egyhónapos betegségekbe...

Pisti barátunk betegségére nem igazán térnék ki, hiszen többen is látni vélték, hogy a lázmérőjét a villanykörtéhez tartva csal. Biztosan jó oka volt rá.

Gabikám, neked is kicist sok volt a szőlőlé. Nemcsak elérted a redgebury szintet, de meg is haladtad azt. Csúnya dolog kezet emelni felebarátodra!

A többiek, mind hozták a kötelezőt.



És akkor ömlesztve néhány köpet (amihez most is várnám a tiéteket):

-Nézd, az ott hátrafelé megy a chemotoxtól.

-Minden oké?

-Anyád, az a 4 ringyó. Úgy néztek, majdnem leesett a nadrág rólam.

BAZMEEG, nekem több nem is jut eszembe :(

Na szopjatok fel, nemsokára jönnek a képek és videók!

A bejegyzés trackback címe:

https://felszopo.blog.hu/api/trackback/id/tr92195563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Digweed 2010.08.03. 18:45:21

Csak ennyit mondok:

bezdmeg kabász ez dagadt?

Nynfus 2010.08.06. 12:51:01

Andras: Van egy kollegam, eleg sokat fingik.

Mr. Fluffer · http://felszopo.blog.hu 2010.08.06. 13:09:48

...ez a ringyó otthagyott, mint eb a szarát...
süti beállítások módosítása