https://PM12597.polomania.hu

Linkblog

felszopo.blog.hu

ragyulás, csacsulás és persze felszopás

Gang bang fifa party

2010.04.11. 13:21 | Mr. Fluffer | 1 komment

 Ugyan már az e-mailesdiben kifejtettem a vélemlényemet a ma hajnalban történtekről, DE azért itt is tartogatok neki pár sornyi helyet.

istvánka, sikerült, kurvára gusztustalanul viselkedned azokkal az emberekkel, akiket a barátaidnak nevezel. Még jó, hogy szegény Tomi hamarabb ment filmezni. Szegényke, ha meg kellett volna élnie, hogy a barátja nyom a pofájába egy alt F4-et..

Én  a magam részéről úgy érzem magam, mintha a Kicsi Tyson Feat. Rab "20 kilós" Jani vs. Kovács "Fux" Dávid triumvirátus agyonbaszott volna. Gabi igazbarátommal azért csak sikerült megint meginnunk egy üveg Jim Beamet. Szép volt apóca, tedd ide! A szemem olyan, mintha egy gonosz kismanó belülről szúrkálná egy fogpiszkálóval, amikor pediglen ezt unja, akkor meg egyesével húzgálja az idegszálaimat, végzetes fájdalmat okozva ezzel a fejemben.

Remélem, volt mindenki szavazni. Állítólag csepelen az mszmp-s jelölt visszalépett, mert meglátta a leszaggatott képeit...

Szopjatok fel!

u.I.: itt a zene,amit tegnap vittem. Úgy is mondhatni, hogy színpompás életoperettünknek ez a vége, mert pityuli éppen akkor BASZOTT KI minket,a mikor ez ment. remélem, emiatt egy életen keresztül valami nigger varázsfuvoláját kelll nyálaznia, habiszti ügyelet keretein belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://felszopo.blog.hu/api/trackback/id/tr551911764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Digweed 2010.04.12. 08:49:26

Szopjon fel! ennyi
Egyébként (Mit Nézel?)
süti beállítások módosítása